Tjenester og aktiviteter - et tilbud for deg!

I Bymenigheten kan du få bruke dine evner og gaver! Her finner du mange muligheter til å bidra!

Bli med du også!

Bymenigheten - Sandnes er et deltagende fellesskap, og det er et mål at alle skal finne sin tjeneste i menigheten.

BARN

Jungelgjengen er barnearbeidet under gudstjenesten, der barna skal kose seg og ha det gøy, få venner, bli sett, og bli bedre kjent med Jesus. Minigjeng: 0-3 år, Jungelgjeng: 4-9 år, Tweens-gjeng: 10-13 år. Visjonen for arbeidet i Jungelgjengen er at barna skal bli kjent med Gud, tro på han og vokse til frimodige etterfølgere av Jesus.
Vil du være med? - å tilbringe noen spennende timer sammen med barna - i et godt og positivt lederfellesskap?
Kontakt: Anne Marie Vik Røise, mob: 984 49 147,

Tigerklubben for barn fra 1. - 4. klasse samles ca en gang i mnd hjemme - slik at barna i menigheten blir bedre kjent og bygger relasjoner. Enkelt opplegg: opplesing og samtale, mat (pizza) og lek.
Kontakt: Janeth Lima Kleppe,

UNGDOM

DIG Junior, kristen fritidsklubb for alle i 5. - 7. klasse. Annenhver fredag (oddetallsuker) på Salem forsamlingshus på Ganddal kl 19:00.
DIG, ungdomsklubb for 8. klasse og oppover. Annenhver fredag (partallsuker) på Salem forsamlingshus, Ganddal. Fra kl 19:00 åpen kafé, spill og drøs. Programmet starter kl 20:00. Dig er et samarbeid mellom Salem og Bymenigheten - Sandnes. Vil du være med og hjelpe på fredagskveldene er du hjertelig velkommen!
Dig deeper, er vår samlebetegnelse for cellegrupper/disippelfellesskap for større barn/ungdommer, og er en viktig del av Dig.
Kontakt: Raymond B. Nesse, mob: 971 29 941,
Konfirmanter i Bymenigheten - Sandnes.
Kontakt: Ariane Caixeta-Thingnæs,

VELKOMST

En god start på guds­tjenesten - idet vi kommer inn døra! Alle skal bli sett og kjenne seg velkommen. Vi deler ut gudstjeneste­program og hjelper familier med barnevogn og rullestol­brukere. Etter guds­tjenesten slår vi gjerne av en prat - kanskje med noen vi ikke har hilst på før? Er dette tjenesten for deg?
Kontakt: Bente Mari Rolfsnes, mob: 930 62 296,

LOVSANG

Lovsangsteamene leder musikk og sang i guds­tjenesten. Vi ønsker å berøre, engasjere og lede mennesker til et møte med Kristus - ved å gjøre vårt aller beste, være kreative, tjene hverandre og ha et engasjert trosliv.
Team HUM: Hans Lie, mob: 902 49 355,
Team JJ: Johannes Kleppe, mob: 951 42 602,

DEKOR
Gjennom dekor i guds­tjenestene ønsker vi at budskapet skal bli synlig­gjort. Vi er alle forskjellige, og Gud kan tale til oss på ulike måter. Vårt ønske og mål er at Gud skal møte noen med sitt budskap også gjennom dekoren. Har du lyst å prøve?
DRAMA/TEATER

Inspirert kommunikasjon! - til å tenke på, le av, og bli berørt av! Teaterstykkene våre kan være døråpnere inn til talen, til sangen, til hjertet, opp til Gud. Vil du være med?
Kontakt: Kristin Dragsund, mob: 404 78 797,

NATTVERD
Nattverdutdeling. Vi deler ut nattverd under guds­tjenestene. Du kan få være med!
Kontakt: Marit Rage Berg,
KOORDINATOR
Vi står til tjeneste! Vi organi­serer og har oversikt over det praktiske under guds­tjenestene. Celle­gruppene hjelper med å sette ut stoler, bære utstyr, o.l.
Kontakt: Odd Tjelta, mob: 971 23 542,
Tor Arvid Flokketveit, mob: 900 23 361,
LYD

Vi forsterker budskapet! Vi ønsker å tjene forsamlingen med god lyd. Har du lyst å prøve?
Kontakt: Njål Undheim, mob: 996 33 189,

PROJEKTOR
Vi lager skrift på veggen - for å gjøre det lett for alle å delta i sang og forkynnelse. Har du lyst å være med?
CELLEGRUPPER
Cellegruppene samles hver 14. dag rundt omkring i hjem i hele byen. De har en leder og en medleder. Har du lyst å være med å lede en gruppe?
BØNN
Bønn - det viktigste for menig­heten ...
Bønnemøter på Menighets­huset. Alle velkommen!
  • Menn: mandager kl 18:00
  • Kvinner: tirsdager kl 18:00
Kontakt: Liv Synnøve Tveit, mob: 975 22 476,
HERREAVDELINGEN

Alle menn er velkommen! Herreavdelingen holder åpent en kveld i måneden. Annen­hver gang på "ekskursjon" - annen hver gang hjemme hos Bård.
Kontakt: Bård Bakke, mob: 926 00 562,

GIVERTJENESTE
Givertjeneste - for at nye skal komme til tro ... Vi er en selvfinansiert, giverbasert menighet. Ønsker du å komme i gang med givertjeneste?
Kontakt: Kjell Martin Raknes, mob: 476 00 177, eller Håvard Særheim, mob: 932 93 701,
WEB
Vet folk om oss? Vi ønsker å gjøre menigheten synlig på nettet og har ansvar for web­sidene.
Kontakt: Innhold: Ove Eldøy, mob: 924 43 199, Teknisk: Hans Lie, mob: 902 49 355,
MENIGHETSRÅDET
Henry Ove Berg (leder), Vidar Bøhn (nestleder), Thone Eldøy (referent), Eirik Kongsvik (økonomiansvarlig), Erik Alexander Ravnås Aarmo, Janeth Lima Kleppe, Tor Arvid Flokketvedt (medlem i fellesrådet), Tone Grethe Hagen (vara til fellesrådet), Vidar Bakke (hovedprest og daglig leder).
Kontakt: Vidar M. Bakke, mob: 401 46 184,

Finner du ikke en tjeneste som passer? Da kan du starte en selv! (Så lenge den stemmer med visjonen og verdiene våre.)

ByMenigheten - Sandnes

KONTAKT OSS!